Aanmelden

Uw kind wordt bijna 4 jaar en u bent op zoek naar een basisschool voor uw kind? Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek op school. De directeur informeert u over hoe het er bij ons op school aan toe gaat. Vervolgens laat zij u ook de school zien, zodat u een compleet beeld heeft van onze school.

Bent u op zoek naar een andere school voor uw reeds naar schoolgaande kinderen vanwege verhuizing of andere redenen? Ook dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Als u uw kind wilt inschrijven, ontvangt u van ons een inschrijfformulier.

Ieder jaar hebben wij een open dag, deze is op de laatste maandag van januari. U kunt dan met uw kind een kijkje nemen op onze school. Als uw kind dit of volgend schooljaar 4 jaar wordt, nodigen wij  u graag uit een afspraak te maken om een bezoek te komen brengen aan onze school gedurende dit schooljaar en met voorkeur in de maanden januari, februari en maart. Het schoolbezoek is bedoeld om kennis te maken met onze school, u te informeren en sfeer te proeven, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor een school voor uw kind.  Er is dan ook mogelijkheid uw kind aan te melden, natuurlijk kan dit ook nog op een later tijdstip. U kunt voor een afspraak bellen (0183-401339) of mailen (cns@uylenborch.nl).

Heeft u uw kind aangemeld dan krijgt u bericht van de leerkracht wanneer uw kind voor het eerst naar school mag: Dit is meestal op de eerste dag na hun vierde verjaardag of na een vakantie. Alle nieuwe kleuters mogen 2 ochtenden komen kennismaken. De leerkrachten van groep 1 zullen u daar t.z.t. (ongeveer drie weken van te voren) een uitnodigingskaart voor sturen. Hier staat op wanneer de wenmomenten zijn en wanneer de eerste officiële schooldag is.