Aanmelden

Uw kind wordt volgend schooljaar 4 jaar en u bent op zoek naar een basisschool voor uw kind? Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding op onze school. Dit schoolbezoek is bedoeld om kennis te maken met onze school, u te informeren en sfeer te proeven, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor een school voor uw kind.  Er is dan ook mogelijkheid uw kind aan te melden, natuurlijk kan dit ook nog op een later tijdstip. U kunt voor een afspraak bellen (0183-401339) of mailen (cns@uylenborch.nl).

Ieder jaar organiseren wij ook enkele peuterochtenden. Ouders kunnen hun kind aanmelden om een deel van de ochtend mee te draaien in de groep. Voor ouders is er ook dan de mogelijkheid om kennis te maken met onze school en om eventueel hun zoon/dochter aan te melden. Peuterochtenden worden via nieuwsbrief en social media bekend gemaakt.

Bent u op zoek naar een andere school voor uw reeds naar schoolgaande kinderen vanwege verhuizing of andere redenen? Ook dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Heeft u uw kind aangemeld dan krijgt u bericht van de leerkracht wanneer uw kind voor het eerst naar school mag: Dit is meestal op de eerste dag na hun vierde verjaardag of na een vakantie. Alle nieuwe kleuters mogen 2 ochtenden komen kennismaken. De leerkrachten van groep 1 zullen u daar t.z.t. (ongeveer drie weken van te voren) een uitnodigingskaart voor sturen. Hier staat op wanneer de wenmomenten zijn en wanneer de eerste officiële schooldag is.