Aanmelden

Uw kind wordt bijna 4 jaar en u bent op zoek naar een basisschool voor uw kind? Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek op school. De directeur informeert u over hoe het er bij ons op school aan toe gaat. Vervolgens laat zij u ook de school zien, zodat u een compleet beeld heeft van onze school.

Bent u op zoek naar een andere school voor uw reeds naar schoolgaande kinderen vanwege verhuizing of andere redenen? Ook dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Als u uw kind wilt inschrijven, ontvangt u van ons een inschrijfformulier.

Op maandag 20 januari 2020 hebben wij een open dag. Ouders en kinderen die in het volgende schooljaar 4 jaar worden, worden uitgenodigd een bezoek te komen brengen aan onze school tijdens deze dag. Dit gebeurt door een oproep te plaatsen in ‘Altena Nieuws’, onze website en via Facebook. De open dag is bedoeld om kennis te maken met onze school en er is dan ook mogelijkheid kinderen aan te melden die tijdens het komende schooljaar 4 jaar worden.

Heeft u uw kind aangemeld dan krijgt u bericht van de leerkracht wanneer uw kind voor het eerst naar school mag: Dit is meestal op de eerste dag na hun vierde verjaardag of na een vakantie. Alle nieuwe kleuters mogen 2 ochtenden komen kennismaken. De leerkrachten van groep 1 zullen u daar t.z.t. (ongeveer drie weken van te voren) een uitnodigingskaart voor sturen. Hier staat op wanneer de wenmomenten zijn en wanneer de eerste officiële schooldag is.