Aanmelden

Uw kind wordt volgend schooljaar 4 jaar en u bent op zoek naar een basisschool voor uw kind? Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding op onze school. Dit schoolbezoek is bedoeld om kennis te maken met onze school, u te informeren en sfeer te proeven, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor een school voor uw kind.  Er is dan ook mogelijkheid uw kind aan te melden, natuurlijk kan dit ook nog op een later tijdstip. U kunt voor een afspraak bellen (0183-401339) of mailen (cns@uylenborch.nl).

Ieder jaar hebben wij ook nog een open middag, deze is nu gepland op maandagmiddag 24 januari 2022. U kunt ook dan met uw kind een kijkje nemen op onze school. Vanwege de Corona maatregelen moeten wij u dit jaar vragen om ook voor een bezoekje op deze middag van tevoren een afspraak te maken.

Bent u op zoek naar een andere school voor uw reeds naar schoolgaande kinderen vanwege verhuizing of andere redenen? Ook dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Als u uw kind wilt inschrijven, ontvangt u van ons een inschrijfformulier.

Heeft u uw kind aangemeld dan krijgt u bericht van de leerkracht wanneer uw kind voor het eerst naar school mag: Dit is meestal op de eerste dag na hun vierde verjaardag of na een vakantie. Alle nieuwe kleuters mogen 2 ochtenden komen kennismaken. De leerkrachten van groep 1 zullen u daar t.z.t. (ongeveer drie weken van te voren) een uitnodigingskaart voor sturen. Hier staat op wanneer de wenmomenten zijn en wanneer de eerste officiële schooldag is.